Ideeën voor bruiloftsdecoratie

De "Autodeco"-ceremonie, of de afscheidsceremonie voor de bruid, is altijd een belangrijk aspect geweest, vooral bij Indiase bruiloften en om dat moment nog specialer te maken, zijn versierde auto's altijd een traditionele en een klassieke manier geweest voor een meest gedenkwaardige afscheid. In de loop der jaren is het autodecor enorm geëvolueerd. Er wordt nu meer aandacht en doordacht aan besteed, zodat ze passen bij en een aanvulling vormen op het hele thema van de bruiloft, en niet alleen een auto is bedekt met bloemen. 

Van bloemen tot linten tot ballonnen, er worden veel kunstzinnige dingen gebruikt om een ​​trouwauto te versieren om het een sierlijke uitstraling en sfeer te geven. Hier zijn een paar ideeën om inspiratie uit te halen voor het perfecte decor voor uw trouwauto: 

Autodecoratie met bloemen

Bloemen ophangen is de klassieke en traditionele manier om uw trouwauto te versieren. Het geeft de auto een frisse, heldere uitstraling. Je kunt op een paar interessante manieren bloemen op je auto zetten.

1. Bloemenkransen

Bloemenkransen zien er absoluut prachtig uit en zijn al lang een gevestigde waarde voor bruiloften. Het toevoegen van een bloemenkrans van witte rozen of lelies of gewoon veel kleurrijke bloemen met wat groen zou er netjes en mooi uitzien en is een geweldige manier om auto's te versieren met bloemen.

2. Stoffen samen met rozen

Het gebruik van iets anders samen met bloemen handhaaft het evenwicht en verhoogt de charme. Het toevoegen van een stuk stof met een citaat, een eenvoudig 'net

getrouwd'-teken of de initialen van de bruid en bruidegom zou er goed uitzien. Zorg
ervoor dat u stoffen zoals zijde, fluweel of satijn gebruikt voor de decoratie van uw trouwauto .

3. Bundel de felle kleuren samen

 Als je van plan bent om een ​​witte auto te gebruiken, is het een goede optie om felgekleurde bloemen in een bos te gebruiken. Je kunt een of twee kleuren combineren, zoals wit en blauw voor een meer op een thema gebaseerd decor of je kunt zoveel bloemen en kleuren gebruiken als je wilt en ze als een bos onder de kofferbak van de auto, op de motorkap of hangend gebruiken de ramen. Zorg er wel voor dat u het zicht van de bestuurder niet blokkeert!

4. Groene slinger

Dit is voor mensen die niet zo'n grote fans zijn van bloemen in hun trouwauto. Als jij een van die mensen bent die niet veel bloemen wil gebruiken, maar toch het decor op de traditionele manier wil houden, dan is dit iets voor jou. In plaats van bloemen kun je bladeren of groene planten gebruiken als decoratie. Autodecoratie met bladeren is een leuke optie die zeker wonderen zou doen.

5. Decoratieve beeldjes

Een koppelbeeldje? Of misschien je favoriete personage uit de show waar je als kind van hield? Je kunt hiermee helemaal creatief overboord gaan. Versier bloemen over de hele auto en voeg dan een of twee beeldjes toe op de motorkap van de auto of waar je maar wilt, zolang het het zicht maar niet belemmert tijdens je rit en je bent gesorteerd.

Autodecoratie met linten

Linten werken als een geweldig decoratief materiaal, vooral bij bruiloften. Men kan linten van verschillende maten, stoffen en kleuren gebruiken om een ​​trouwauto te verfraaien.

We hebben een aantal interessante manieren voor autodecoratie met linten:

1. Bogen

Je kunt bredere linten van transparante stof gebruiken om een ​​enorme strik te maken met wat bloemen voor een klassieke sfeer voor je autodecoratie. In dit geval zou een enorme boog aan de haak of de kofferbak van de auto de auto een absoluut goddelijke uitstraling geven!

2. Linten over de carrosserie

U kunt linten over de ene kant van de auto naar de andere laten lopen voor een strakke, stijlvolle look. Je kunt ze ook langs de zijkanten van de auto plaatsen door er kleine strikken van te maken of ze een kwastachtige structuur te geven.

3. Tule linten draperen

Linten gemaakt van tule stof zijn enorm populair voor trouwauto decoraties! Door een tule lint schuin naar een of beide zijden van de motorkap van de auto te draperen, creëer je een chique uitstraling voor een trouwauto.

Autodecoratie met doe-het-zelvers

Om de trouwauto er specialer uit te laten zien en het evenement des te gedenkwaardiger, kun je de auto zelf versieren! Met een paar ideeën die we voor je hebben, kun je het helemaal zelf!

1. Blikjes

Je kunt kunstzinnig zijn met louter blikjes! Het binden van blikjes aan de achterkant van de auto is al jaren een gewoonte, maar om het een eigenzinnige draai te geven, versier de blikken door ze te schilderen of met autodeco-tapes om ze visueel aantrekkelijk te maken en je bent klaar om te gaan!

2. Ballonnen Auto Decoratie

Ballonnen, indien correct gekozen, kunnen uw trouwauto er sierlijk en schattig uit laten zien. U kunt de gebruikelijke rubberen ballonnen gebruiken, of autodeco-ballonnen die de initialen van het paar spellen, of beide.

3. Wimpelsnaren

Wimpelsnaren worden veel gebruikt als decoraties bij grote evenementen en ze kunnen de gratie van een trouwauto versterken als ze op een samengestelde manier worden gebruikt. Vergeet niet om er niet te veel van te gebruiken, anders lijkt het vastgelopen en in de war. Gebruik van papier gemaakte wimpelsnaren of die gemaakt met een lichte stof. Je kunt erop schrijven wat je wilt en ze onder de gelezen kofferbak van de auto binden, ergens rond de kentekenplaat voor een minimale, niet-rommelige look.

4. Diagonale bos bloemen

Je kunt het er eenvoudig maar toch onderscheidend laten uitzien door een bos bloemen op een nettere manier toe te voegen, net zoals op deze foto, waar het wit over het zwart het een perfecte decoratie voor een bloemenauto maakt. Het geeft gratie en elegantie aan de auto en is perfect voor de huwelijk van een bruid.

5. Gepersonaliseerde bruidegom auto decoratie

We zijn helemaal verliefd op dit schattige idee van gepersonaliseerde hashtags gemaakt met een bos bloemen. Heel anders en uniek, dit idee kan geschikt zijn als autodecoratie voor een bruiloft. Dit idee kan heel trendy zijn en heeft zeker ieders hart veroverd en is een persoonlijke favoriet van ons geworden.

6. Een eenvoudige autodecoratie voor een bruiloft

Deze autodecoratie voor een huwelijksidee is gewoonweg prachtig. Bedekt met een eenvoudige deken van autodeco-bloemen is het niet de bedoeling om het er eenvoudig uit te laten zien, maar het veroorzaakt zelfs geen verstoringen om het er luid uit te laten zien. Gewoon een pure elegantie van die bloemen, en je hebt je perfecte idee voor een auto-idee voor huwelijksdecoratie.

7. Ga pastel met je decoratie

Dit schattige kleine bord met het bord "Just Married" heeft ons allemaal met ontzag achtergelaten. Als de auto vintage kan zijn, kan de stijl van de autodecoratie van de bruidegom dat ook zijn. Voeg gewoon een paar blikjes toe als hangers en een net getrouwd bord met lichtroze rozen en wat bladeren, je bent klaar om te gaan (letterlijk) heh heh.

8. Klassieke en toch stijlvolle bruiloft trouwauto decoratie.

Deze super simpele trouwauto decoratie is subtiel en elegant. Gewoon een gewone strik van net kan zoveel toevoegen aan het idee van een zelfgemaakte eenvoudige autodecoratie voor een bruiloft. Minder tijdrovend om te maken en met het uiterlijk ervan, geeft de decoratie pure elegantie aan de auto.

9. Een paar rozen, een paar blaadjes en je bent klaar!

We zijn helemaal verliefd op dit idee van als imposante autodecoratie voor een bruiloft. Je hebt niets anders nodig dan een bos levendig gekleurde bloemen over de zijspiegels om het een vleugje decor te geven. Absoluut stijlvol, het klassieke paar zou zwart met wit zijn. Deze foto heeft zojuist de top van onze lijsten gehaald en we zijn er zeker van dat jullie allemaal ook van hem zullen houden.

Dit waren dus enkele ideeën om je trouwdagvoertuig te verfraaien op een aantal coole en veelbelovende manieren die je kunt proberen.

Hier is een lijst met enkele prachtige en eenvoudige ideeën voor het decoreren van trouwauto's die niet veel tijd en moeite zouden kosten en er gewoon prachtig uit zouden zien en uw voertuig zal zeker herinnerd worden door alles dat zeker is!

Veel succes met het plannen van jullie geweldige bruiloft!