Ideeën voor de decoratie van trouwauto's die u kunt gebruiken voor de decoratie van uw trouwauto!

Ideeën voor de decoratie van trouwauto's die u kunt gebruiken voor de decoratie van uw trouwauto!
Door AUTODECO | 10 - 06 - 2021 
Trouwautodecoratie waarbij de bruid naar haar nieuwe huis gaat, is een onmisbaar onderdeel van leven. Bruidegoms verhuren tegenwoordig een luxe auto of gebruiken hun eigen auto om de bruid naar zijn huis te brengen. Afhankelijk van wat uw stijl is, kunt u een trouwautodecoratie kiezen die zowel bij de kleur als bij het type auto past.
 Om je wat ideeën te geven voor het decoreren van een trouwauto voor je grote dag, vind je hier een lijst met verschillende stijlen voor het decoreren van een trouwauto die je de bloemist of een decorateur als inspiratie kunt laten zien!  
 1. Roze thema bruiloft auto decoratie met roze lelies en lint
 Als je aanstaande bruid een roze liefhebber is, dan is dit trouwauto-ontwerp met roze lelies, grote roze linten en trouwringen aan de bovenkant gewoon te perfect voor je grote dag!
 1. Eenvoudige trouwautodecoratie met een netstrik op de kofferbak
 Als je niet te groot bent in het decoreren van trouwauto's en je wilt iets eenvoudigs en smaakvols, dan is een oversized netstrik met een bloemboeket op de kofferbak een elegante optie om te overwegen voor het decoreren van je trouwauto.
 1. Decoratiefiguren voor trouwauto's om op de autotop of motorkap te plaatsen
 Ben je te fanatiek om je te houden aan basis autobloemdecoratie? Welnu, je kunt de decoratie van je trouwauto naar een ander niveau tillen door deze schattige beeldjes op de autotop of motorkap toe te voegen, samen met andere autobloemdecoratie.
4. Bruiloft auto decoratie met enkel boeket & lint op motorkap
Het is waar als ze zeggen dat er niets beter is dan eenvoud! Als je op zoek bent naar elegante inspiratie voor het decoreren van trouwauto's, dan is dit enkele boeket en lint op de motorkap zeker iets wat je kunt overwegen!
Huwelijks autodecoratie met ballonnen
Laat je Just Married-autodecoratie er dromerig uit zien en rechtstreeks uit een vintage Hollywood-film door hem te versieren met ballonnen! Sla de bloemen over, gebruik linten als je wilt en laat heel veel ballonnen uit de auto hangen. Tip: Gebruik een mix van je beide favoriete kleuren voor de ballonnen.
 1. Elegante trouwautodecoratie met net & roze en witte bloemen
Als je de decoratie van je trouwauto eenvoudig en sierlijk wilt houden, dan is een minimaal bloemenboeket met net en linten alles wat je nodig hebt om het er prachtig uit te laten zien!
 1. Een vintage auto met een decoratie voor een trouwauto die perfect is voor de prinsessenbruid
 Huur een oldtimer, voeg een paar lippen toe op de motorkap, wat wimpers op de koplampen en zelfs een kroon als je op de autotop wilt om je trouwauto-decoratie eruit te laten zien als een mooie prinses! Geschikt om je nieuwe bruid naar haar nieuwe huis te brengen, toch?
 1. Extravagante bloemen trouwauto decoratie
Als je graag extra bent en nergens genoeg van kunt krijgen, dan is een autobloemdecoratie als deze perfect voor jou. Vertel uw bloemist gewoon dat u uw trouwauto wilt laten vullen met allerlei soorten bloemen die hij te pakken kan krijgen! Herinner hem er gewoon aan om de voorruit open te houden! 😀
 1. Kralen Indiase thema trouwauto decoratie
 Deze Indiase trouwauto decoratie met rode kralen mala's geeft zeker een groot etnisch gevoel! Deze net getrouwde autodecoratie is perfect voor stellen die de clichématige bloemen huwelijks autodecoratie willen verlaten.
 1. Trouwautodecoratie met alles wat schattig is: knuffels, bloemen & linten
 Als je bruid van alle schattige dingen houdt, dan is deze decoratie voor een trouwauto iets dat haar zeker zal bekoren. Het heeft knuffels, bloemen, linten, strikken en alles schattig!
 1. Trouwautodecoratie met veel LIEFDE
Het woord 'LOVE' spellen met de decoratie van de trouwauto op de motorkap is een geweldig idee! Je kunt zelfs initialen van jullie beiden met bloemen toevoegen voor je eigen persoonlijke draai aan deze trouwautodecoratie.
 1. Bruiloft auto decoratie voor de kofferbak
Deze eenvoudige trouwautodecoratie van bloemstuk aan de onderkant van de kofferbak is elegant en minimalistisch tegelijk! Dergelijke decoraties zijn perfect voor oldtimers of auto's met ronde koffers!
 1. Pas getrouwde autoversieringen voor je trouwdag
Het 'Just Married'-label achterop de trouwauto-versiering met lege blikjes is een zeer westers concept. Het lijkt echter ook op te komen bij Indiase bruiloften. Als u van plan bent om uw trouwauto-decoratie op dezelfde manier te hebben, dan zijn deze Just Married-autodecoraties zeker iets waar u inspiratie uit kunt halen!
 Heeft een van deze ideeën voor het decoreren van een trouwauto ervoor gezorgd dat je zo snel mogelijk in een auto wilde springen en zo snel mogelijk wilde trouwen? 😀