Trouwauto van de Nederlandse bruiloft.

Trouwauto-decoratie is een belangrijk onderdeel van de Nederlandse bruiloft. Volgens de traditionele gebruiken kwam de bruidegom in een versierd paard en daarom wordt dit ritueel zelfs vandaag de dag gevolgd, waarbij de bruidegom binnenkomt in een chique versierde auto of de 'doli' erin gaat. De huwelijksdecoratie in Delhi omvat veel mooie arrangementen zoals bloemen (orchideeën, lelies, rozen, goudsbloem, anjers), confetti, satijn, enz. Volg dit artikel voor geweldige Indiase huwelijksdecoratie-ideeën .

U kunt verschillende kleurencombinaties gebruiken voor autodecoraties voor een Indiase bruiloft. Door verschillende bloemen en ideeën te gebruiken, wordt uw auto alleen maar mooier en specialer voor uw trouwdag.

Autodecoratie voor bruiloften is een oude traditie die pas een paar jaar geleden is gemoderniseerd. Vooral Buitenlandsese decoratie-ideeën voor trouwauto's zijn erg populair omdat er veel mooie bloemen, linten en andere mooie dingen worden gebruikt om de auto te versieren, waardoor het een van de hoogtepunten van de bruiloft is.